Sobre mi

Entenc l’alimentació saludable com un estil de vida on el que mengem ha de satisfer-nos tant a nivell físic com mental. M’agrada menjar bé i gaudir de la gastronomia perquè el plaer també forma part d’una dieta equilibrada. I cuinar, i fer exercici i mantenir unes relacions socials motivadores.

La meva experiència m’ha fet veure que, sigui quina sigui la situació de cada persona, és possible modificar de manera progressiva i definitiva la seva relació amb el menjar amb l’objectiu d’afavorir la pròpia salut.

La meva manera de treballar combina un canvi d’hàbits progressiu amb el plaer de menjar. M’agrada el tracte personalitzat i defenso la pràctica des de l’evidència científica. M’interessa l’estudi de la microbiota, la cronobiologia i l’epigenètica en relació amb la nutrició, així com l’eix intestí-cervell i la seva implicació en la salut.

A partir d’un mètode fonamentat en l’educació nutricional dono eines pràctiques per assolir els objectius pactats a partir del ritme que marca cadascú.

Per tant, ofereixo la màxima personalització i la pauta dietètica més adient. Perquè  cada persona té unes característiques diferents i necessita una manera pròpia d’alimentar-se equilibradament sense deixar de gaudir.

 

Formació acadèmica

Tècnic Superior en Dietètica* (ASNADI núm. 1147).

Especialització en Nutrició i Alimentació en Patologies de Gran Prevalença. Programa de Postgrau de Nutrició i Salut. Universitat Oberta de Catalunya.

Especialització en Nutrició Avançada i Salut Pública. Programa de Postgrau de Nutrició i Salut. Universitat Oberta de Catalunya.

Especialització en Nutrició Bàsica i per a Col·lectivitats. Programa de Postgrau de Nutrició i Salut. Universitat Oberta de Catalunya.

Diplomat Scienze Della Nutrizione Umana. Università di Torino.

Formació complementària

 • Lifestyle Medicine and Nutrition. Harvard Medical School.
  • Celiac Disease: Update on Diagnosis and Treatment.
  • Irritable Bowel Syndrome.
  • Lifestyle Medicine for Stress Management.
  • Nutrition and the Metabolic Syndrome.
 • Trastorns de la Conducta Alimentària. Universitat Oberta de Catalunya.
 • Coaching Nutricional. Universitat Oberta de Catalunya.
 • Nudge-it: Understanding obesity. The University of Edinburgh.
 • Gut check: exploring your microbiome. University of Colorado Boulder.
 • Importància dels biomarcadors en l’estat nutricional. Universitat Oberta de Catalunya.

(*) Dietista. Professió sanitària regulada pel Reial Decret 536/1995 de 7 de abril i per la Llei 44/2003 de 21 de novembre d’Ordenació de les Professions Sanitàries.